Vemag Polska
Dla przemysłowej produkcji kiełbas parzonych takich jak parówki, kiełbasy średnio- i druborozdrobnione Vetec Anlagenbau oferuje najnowocześniejsze systemy do zarumieniania, suszenia, parzenia, gotowania oraz chłodzenia.
W celu prowadzenia powtarzalnej produkcji kiełbas surowych i produktów peklowanych surowo-dojrzewających jak. np. salami, frankfurterki i produkty typu szynki-dojrzewające typu szynka szwarcwaldzka poddawane potem plastrowaniu Vetec Anlagenbau oferuje rozwiązania komór fermentacyjnych i dojrzewających indywidualnie dopasowywanych do potrzeb klienta.
Dla racjonalnego prowadzenia procesu obróbki termicznej kiełbas parzonych , produktów podrobowych typu pasztetowa, kaszanka oraz szynek gotowanych Vetec Anlagenbau oferuje przemysłowe rozwiązania do parzenia i chłodzenia.
Dla efektywnego wędzenia ryb np. łososia, węgorza, makreli oraz pstrągi Vetec Anlagenbau oferuje optymalne urządzenia do suszenia i wędzenia.
W celu prowadzenia intesywnego przemysłowego procesu suszenia miesa dla psów i kotów np. paluszki mięsne, snaki i Jerkey.
Dla niezawodnego prowadzenia procesów dojrzewania i wędzenia serów Vetec Anlagenbau oferuje perfekcyjne urządzenia.
W celu prowadzenia kontrolowanego procesu schładzania pieczywa z bezpośrednim połączeniem po wyjściu z pieców Vetec Anlagenbau oferuje optymalne wyposażenia pomieszczeń do schładzania i przechowywania pieczywa.